Volwassenen

Voor volwassenen, 22 tot en met 90 jaar, bieden wij de mogelijkheid individuele- en partnerrelatiegesprekken, of een groepsbehandeling aan te gaan.

Een eerstelijnsbehandeling bestaat uit een onderzoeks- en behandeltraject die direct op elkaar volgen. Uw behandelaar blijft vanaf de aanmelding tot het eindgesprek dezelfde. De onderzoeksfase wordt afgerond met een adviesgesprek. Inzicht in uw klachten en gezamelijke vaststelling van behandeldoelstelling(en) kunt u verwachten in dit gesprek. Direct daarna volgt het behandeltraject waarin u hier en thuis met behulp van gerichte opdrachten werkt aan uw herstel. Gemiddeld genomen ronden clienten dit totale traject af in 8 gesprekken in een tijdsbestek van 5-6 maanden.

Uit tevredenheidsonderzoek in 2008 blijkt dat clienten hun behandeling bij onze praktijk gemiddeld met een 8,3 waarderen. Met name het resultaat van de behandeling en de mate van inspraak in het verloop ervan blijken sterk te worden gewaardeerd door clienten. Ons diagnostisch onderzoek, inzicht in uw klachten en mogelijkheden dragen bij aan een goed plan van aanpak voor behandeling. Uw input en toestemming laten wij bij de vaststelling van uw behandelplan een duidelijke rol in nemen. 

 

ONS NIEUWSTE ONLINE AANBOD VOOR EEN GEZONDE LEEFSTIJL:

Wilt u zelf aan de slag met uw leefstijl en conditie ?

ROKEN

Stopeffectief

test en advies op maat om te stoppen met roken.

THERAPIE VIA INTERNET

Sekstherapie op internet

Uquit

interactief programma om te stoppen met roken

Alcoholdebaas

behandeling via internet

 

Bij deze bieden wij u de mogelijkheid te starten met bewegen met behulp van schema's en muziek die u hier kunt downloaden. Running therapie kan u helpen niet alleen om een betere conditie te krijgen. Bewegen heeft een positief effect op uw stemming, verlaagt stress en vermoeidheidsklachten. Wij starten dit najaar met lopen onder begeleiding in groepsverband. U kunt zich nu via de website hiervoor aanmelden.

Wilt u aan de slag met ontspanningsoefeningen?